Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Perpisahan????

Erm...setiap pertemuan pasti ada perpisahan...X semua inginkan perpisahan tp perpisahan laa mengajar kita lebih tabah dan kuat dalam menghadapi dugaan. Walaupun ia pahit tp ia penuh bermakna.....Bg aku perpisahan lah mengajar aku lebih kenal erti kasih sayang dan kerinduan kalo tidak kerana perpisahan tak mungkin aku dapat menilai erti kasih sayang dan kerinduan...

Cinta pada seseorang x semestinya dengan memilikinya tapi melihat kegembiraan yang terukir di wajah itu adalah lebih bermakna dari kita miliki jasad tapi hati pada orang lain....

Ecoutez - Percayalah

seandainya dapat ku melukiskan
isi hatiku untukmu
seandainya kau pun harus tahu
lelah hatiku bila kau jauh

namun ku pendam rasa
ku hanya ingin kau bahagia
jalani yang kau pilih
jangan risaukan aku

reff.
percayalah kasih
cinta tak harus memiliki
walau kau dengannya
namun ku yakin hatimu untukku
percayalah kasih
cinta tak harus memiliki
walau kau coba lupakan aku
tapi ku kan slalu ada untukmu

seharusnya kau pun menyadari
resah hatiku bila kau dengannya
seharusnya aku pun tak berharap
miliki dirimu seutuhnya

namun ku pendam rasa
ku hanya ingin kau bahagia
jalani yang kau pilih
jangan risaukan aku

Download lagu...

Erm...keje aku dah siap skang nie aku nak bg kowang d/l lagu Ct yang merupakan artis feveret aku..heheh..xlah byk sgt kalo hangpa semua nak full album p beli cd ori lah hehe...

antara lagu nya :-

Datin Ct - Destinasi CInta
Datin Ct - Bila Harus Memilih
Datin Ct - Rupanya kita serupa


Pastu yang nie lagu ala² dance sape yg minat rentak camnie lehlaa join aku ahaks!!!....Minat je x lebih pun minat muzik dia yang aku membuatkan aku bertambah kool.......Layan....

Gwen Stefani - Hollaback Girl

Beyonce - Deja Vu

Abih dah lagu utk arini agaknya tp x tau laa karang kalo aku bosan aku taip lagi ahaks!! aku binggung bila lah keje nak siap x sabarnya nak cuti panjang...best gak kekadang jd budak sekolah nie leh cuti lelama....Arghh..gaji dah masuk tp confirm esok abih bayar duit umah dan sewaktu dengannya heheh...Bila laaa aku nak dapat keje lain errmm......

Aku kembali...

Hmm..dah lama aku x tulis dalam blog nie. Byk perkara yang berlaku masa aku cuti nie. Alhamdullilah majlis kerjan berjalan dengan lancar hidup kembali adat perpatih dan dijalankan penuh dengan istiadat. Kembalinya naning dgn lantiknya Dato Naning ke 19 dengan gelaran aku tak ingat hehehe..nanti aku igt aku bgtau. Malam tu jugak abg kesayangan aku kemalangan nasib baik lah x kritikal. Uder mizz u so much jg diri ramai yang sayangkan uder. Jgn pk xde sape yang tak pedulikan uder k.. Semoga cepat sembuh my lovely bro...muahss...Erm...aku lak tetap camnie still dalam keadaan yang bingung keje byk x siap. Kesihatan aku terumbang ambing lagi...argh...what happen 2 me...gler apa aku nie..ahaks!!....ntahlah skang nie aku tgh dgr lagu Indon mungkinkah...Hmm..lagu yang penuh bermakna...Perpisahan tetap akan berlaku....walaupun perit untuk kita hadapi...



Life Must Go On!!!!

Adakalanya kita terfikir apa yang kita lakukan adalah terbaik dan tidak menyusahkan orang tp hakikatnya tanpa kita sedari kita telah menyusahkan orang yang berada disekeliling kita terutamanya orang yang kita sayangi dan hormati. Kita rasa kita dah cukup tabah utk hadapi segala rintangan hingga sanggup mengenepikan perasaaan orang lain tp sbnrnya kita masih memerlukan org sekeliling untuk mengawasi dan meneruskan kehidupan ini sebenarnya tp kerana perasaan ego dan benci menyebabkan kita lupa kemudian hanyut di bawa arus kehidupan yang penuh berliku. Untuk kita berpatah balik itu tak mungkin terjadi kehidupan tetap harus di jalani..

Kadang² kita kata dunia ini x adil utk kita tp pernahkah kita adil pada diri kita sendiri. Pernahkah kita menghormati diri sendiri. Ntah, kehidupan yang penuh berliku sukar utk di duga dan dibayangkan apa yg terjadi setiap saat dan minit.

Sakit Kepala!!

Kepala aku bertambah sakit fikiran aku makin kaco bilau hidup aku makin terbiar apa yang harus aku lakukan sekarang aku pun xtau. Aku pening utk kembali spt dulu selagi kepala aku x berenti berdenyut yang menyebabkan aku rasa tertekan. Argh...pandangan kadang² kabur mybbkan tumpuan ku terhadap keje makin berkurangan. Apa yg harus aku lakukan skang pun x tau dah terlalu cool aku rasa skang nie aku. Cuba kawal emosi cuba sycho dr dgn memikirkan sesuatu yg memberi ketenangan tp still x berjaya. Apakah cara lagi yang harus aku buat....

Could I Have this kiss forever

Could I have this kiss forever


Over and over I look in your eyes
you are all I desire
you have captured me
I want to hold you
I want to be close to you
I never want to let go
I wish that this night would never end
I need to know

Could I hold you for for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

Over and over I've dreamed of this night
Now you're here by my side
You are next to me
I want to hold you and touch you taste you
And make you want no one but me
I wish that this kiss could never end
oh baby please

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

I don't want any night to go by
Without you by my side
I just want all my days
Spent being next to you
Lived for just loving you
And baby, oh by the way

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever



Arini aku kongsi lirik dan lagu yang aku minat utk dikongsi bersama. Adakalanya kita selalu mengharap benda yang belum pasti dalam kehidupan kita. Kita sering lupa setiap yang berlaku ada hikmahnya....

System Down

Busan gler guer arinie...Erm...malas nakbuat keje kemalasan semakin ketara aku nie apa lah nak jadi nie...Erm...xde apa yg best pun arinie melainkan aku duk mengadap game. Arinie xde lagulah yang best aku nak upload ceh!! sebenarnya mls nak upload. Bila malas datang semau keje pun x jadi. Nie lagu lelama campur lagu mana tah aku jumpa korang nak kowang d/l lah yer.....

Hope korang boleh layan....Salamzz

Hye All!!

Erm...hari ini aku kureng sehat lagi batuk aku bertambah teruk naik pening gak kepala aku, aku rasa aku jalan atas apa pun aku x tau. Ubat kat umah pun dah abis. Xde lagu yg best aku nak upload arinie bukan xde tp mls sbnrnya nak upload hehehhheh...jgn mare k. Lgpun aku baru balik beli kompas kat ampang pastu g jejalan kat s.alam sajer join kak mimie padahal keje kat opis berlambak. Biler nak siap pun x tau dgn otak yg tak boleh berpk dgn betul nie mau haru aku rasa aku nya report tp xpelah cuba jelah siapkan pelan². Kla guer nak siapkan keje gua jumpa lagi..Bubye..Adios...

Besday Mom 19/11

Happy Belated Besday Mom yang ke 63...Erm..rindunya aku kat mom..rindu gler sampai demam ahaks!! Ini 1st time aku kena demam teruk sebelum nie x pernah pun kena demam camnie skali x taulah apsai kali nie teruk....Semua rancangan nak p berjalan tertangguh nak buat camner dah badan x sehat...redha jelah..Ops!! lupalak 18/11 aritu harijadi ajib my bodyguard..happy besday org tuer..Heheh jgn mare....Telinger guer berdesing gler arinie sakit btol kalo tekan adeih caner nak siapkan keje nie..keje tgh berlambak aiyak!! mati guer..

Nie lagu yang nak aku kongsi bersama kowang:-

Dari filem Cinta

Salamzzz..

Nie guer kongsi lagu² utk kowang dgr. Lagu baru dan lama...


Erm..aku byk keje nanti aku updae lagi k.. Check out !!! bubye

Jumpa Lagi

Hye Semua!! Erm...Apa khabar? Aku sekejap lagi nak pergi 'dating' hehe dating kat Jalan Pahang 2....Seblm tu aku nak kongsi lagu utk korang semua yg ni aku bagi koleksi lagu dr OST My Girl

Tajuk Lagu aku pun x tau x belajar lagi bahasa korea.....


1. Chum Boo Tuh
2. Never say good bye ( Lagu nie best)
3. KYO
4. My Girl
5. Lee Ji Soo
6. Happy Happy
7. K2


Koleksi Lagu Full House

1. Lim Jung Hee
2. I think I Love you

Kla aku nak g dating nie...Bye...Muahs ahhahhah...Guer dah menggong

Jumpa Lagi

Salam semua kali nie aku bukan nak upload lagu cuma aku tgh xde mood so aku pun teringin nak luahkan kat cnie. Ahaks!!! Erm...otak aku makin x betul dah aku rasa skang. Macam dah jadi orang sakit mental dah nie.. Adieh!! apa laa nak jadi ngan aku nie....Erm..apa ek!! Ntahler aku pun xtau jiwa kaco aku dah nie.....Kepala aku terantuk byk kali agaknyer tu yang jd x betul...Erm..Kla aku rasa dah tiba waktu balik..Aku nak balik aku nak mandi nak lepak nak buat macam zaman aku belajar dulu bestnyer enjoy seh!!! Hahhahah...Oklah chows!!! Adios Amigos Gua Berambus...

Salam Perkenalan

Hi,


Selamat berjumpa dalam ruangan blogger ini. Kat cnie aku nak kongsi lagu² yang aku minat n kira boleh dikira layan lah.....So, apa lagi kalo minat d/l jer.....Chowss

Koleksi Terbaru Aku Lagu Indonesia aku pun x tau camner aku leh layan..hehehhe tp lirik kira choilaa jugak..Ahaks!!! Layan blues sesekali ok gak hehe..



English Song

Erm...byk gak lagu yang aku bagi kat korang nie...Ini merupakan lagu yang tak berhenti dan merupakan lagu wajib berkumandang kat PC aku...

Jumpa lagi nnt...Salam buat semua