Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Download lagu...

Erm...keje aku dah siap skang nie aku nak bg kowang d/l lagu Ct yang merupakan artis feveret aku..heheh..xlah byk sgt kalo hangpa semua nak full album p beli cd ori lah hehe...

antara lagu nya :-

Datin Ct - Destinasi CInta
Datin Ct - Bila Harus Memilih
Datin Ct - Rupanya kita serupa


Pastu yang nie lagu ala² dance sape yg minat rentak camnie lehlaa join aku ahaks!!!....Minat je x lebih pun minat muzik dia yang aku membuatkan aku bertambah kool.......Layan....

Gwen Stefani - Hollaback Girl

Beyonce - Deja Vu

Abih dah lagu utk arini agaknya tp x tau laa karang kalo aku bosan aku taip lagi ahaks!! aku binggung bila lah keje nak siap x sabarnya nak cuti panjang...best gak kekadang jd budak sekolah nie leh cuti lelama....Arghh..gaji dah masuk tp confirm esok abih bayar duit umah dan sewaktu dengannya heheh...Bila laaa aku nak dapat keje lain errmm......

0 comments:

Post a Comment