Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Jumpa Lagi

Salam semua kali nie aku bukan nak upload lagu cuma aku tgh xde mood so aku pun teringin nak luahkan kat cnie. Ahaks!!! Erm...otak aku makin x betul dah aku rasa skang. Macam dah jadi orang sakit mental dah nie.. Adieh!! apa laa nak jadi ngan aku nie....Erm..apa ek!! Ntahler aku pun xtau jiwa kaco aku dah nie.....Kepala aku terantuk byk kali agaknyer tu yang jd x betul...Erm..Kla aku rasa dah tiba waktu balik..Aku nak balik aku nak mandi nak lepak nak buat macam zaman aku belajar dulu bestnyer enjoy seh!!! Hahhahah...Oklah chows!!! Adios Amigos Gua Berambus...

0 comments:

Post a Comment