Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

SMS Free

Salam hari ini aku nak kongsi satu laman web yg leh send free sms. Setakat ini aku guna lepas member² aku semua dapat laa msg yg dhtr. laman web dia http://www.mobik.com/mobik/mobik.html. Cuba lah join xde caj yang dikenakan. Just register pastu leh guna dah tp rasanya xde limit ntah kowang bg laah sblm kowang sign in ok...

Chowss

Jumpa Kembali

Hye semua fuh!! berabuk dah upernya akunya blog nie heheh..sowi laa xde masa nak update keje byk sgt Erm..alhamdullilah 10-12 aritu genap umur aku 24 thn. Tambah umur aku sthn erm..tp aku tetap begini..hmm..thn nie aku celebrate kat phg umah family angkat aku. Aku g lepak mandi air terjun kat Lubuk Yu tp aku x mandi sgt aku lebih menghayati keindahan alam semulajadi yang mmg beri byk ketenangan pada aku. Esoknya aku g gunung senyum tp smpt explore kat gua angin je sbb gua lain xde org dewasa yg leh bwk ke sana. Xpelah janji aku dapat jugak jejak pegi gunung senyum...Ermm..oklah tu aje stkt arinie nnt aku update lg k...Bubye sayang semua

Apa yang menarik!!!

Sbnrnya xde pun yang menarik aku tetap disini meneruskan kehidupan dan menjalani kehidupan seperti biasa. Xde lagu yang nak aku upload kan erm...aku x tau lagu apa lagi yang best. Hari nie nak p Ericsson jap htr dokumen. Sakitnyer tekak erm..padan muker aku Þ p minum air nescafe tekak sakit, kepala sakit n perut aku pun meragam..hehe..kla aku nak p ericsson jap gie aku sambung k.Adios

Aku kembali!!

Kembalinya aku arini pun tanpa sebarang idea hanya menaip mengikut rasa. Kepala semakin sakit Arghh!! Busannyer..tp hidup perlu diteruskan..aku tgh kebingungan. Apalagi yang harus aku lalui dan aku ikuti. Kehidupan semakin menyeksa diri. Ye ke kehidupan ntahler aku rasa diri aku kot yang menyeksa diri sendiri memikirkan masalah 'dunia' ahaks!!!...Aku adalah aku..Mewahnya hidup ini kalo kita dilimpahi dgn kasih sayang yang secukupnya...aku rasa aku x tau palagi yang harus aku taipkan sedangkan dalam diri aku bermacam perkara yang bermain dan ingin ku kongsikan tp aku tak terdaya. Sememangnya aku suka memendam perasaan dan suka melihat keajaiban berlaku...Aku lebih suka menjadi seorang pemerhati....