Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Jumpa Kembali

Hye semua fuh!! berabuk dah upernya akunya blog nie heheh..sowi laa xde masa nak update keje byk sgt Erm..alhamdullilah 10-12 aritu genap umur aku 24 thn. Tambah umur aku sthn erm..tp aku tetap begini..hmm..thn nie aku celebrate kat phg umah family angkat aku. Aku g lepak mandi air terjun kat Lubuk Yu tp aku x mandi sgt aku lebih menghayati keindahan alam semulajadi yang mmg beri byk ketenangan pada aku. Esoknya aku g gunung senyum tp smpt explore kat gua angin je sbb gua lain xde org dewasa yg leh bwk ke sana. Xpelah janji aku dapat jugak jejak pegi gunung senyum...Ermm..oklah tu aje stkt arinie nnt aku update lg k...Bubye sayang semua

0 comments:

Post a Comment