Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Bosan!!

Hari nie aku mengalami kebosanan thp cipan....rasa mengong x tau naper...report mkn berlambak tp semuanya htr x lengkap mcm mana aku nak proceed pas2 ericson dok bising report x smp,dah tester semuanya caples.Adieh!!...tp xpelah redha jelah atas semuanya...heheh..apapun kehidupan tetap perlu diteruskan walaupun jalan yang dilalui penuh dgn cobaan dan dugaan..mcm cter p ramlee laa plak hehe...semoga aku menjadi mkn tabah dan sabar mengadap kerenah manusia......

Lagu yg nak aku share ngan kowang :-

Hurm..

hari ini aku mengalami sengal badan yg agak kritikal huhuuh..pdn muker aku smlm pnjt site main aci redah...dah tau dah lama x pnjt gatai gak nak panjat akhirnya tgn lenguh gler amik gmbr mcm caples surrounding out!! huhuu...mengong....apa laaa nak jadi. Hari ni nak buat keje pun xde mood..hurm...apa pun aku tetap aku sabar menanti pgln dr jauh huhuhuh..kalo ada rezeki good bye Malaysia...hehhhe...adios....

ari ketenakan otak

Salam!!..Hari ni aku mengalami ketenakan otak yg agak kritikal di smpg perut aku yg mula sengal kembali...adieh!! pdn muker aku minum air nescafe lagi kan dah sengal perut...mcm malas je aku nak buat keje tp dlm mls2 aku siap2 la jugak 2 file cuma tgh tgu dwg dr bos aku. Sian bos aku kena bt dwg hehhee...kes dera nie..tau awekz dia mati aku...erm..aku nak tulun uat autocad aku dah kena remove so x dapek den nak nolong....den dapek tgk yo laei pun cheq pun terar pung...hehhe..
kla aku x tau nak merapu apa lagi apa pung layanzz...nak lagu ek!! nnt yer...bawak bertendang yer hahaha




Last skali lirik lagu buat kowang semua :-

DAMBAAN CINTA

Ungkapan kata selindung hasrat nan di hati
Andainya ditafsir terserlah makna yang tersembunyi
Renungan mata bukan pandangan biasa

Bertahun andai terjalin hingga waktu ini
Gurauan mesra menghiasi masa kita bersama
Semakin berputik perasaan ini

Kini baru ku sedari
Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya
Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri

Kalimah cinta selongkar renungan dicipta
Mungkinkah dibiar terdampar
Kasih tak kesampaian
Naluri bisik bukannya dambaan cinta

Kini baru ku sedari
Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya
Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri

Ikhlas ku nyatakan
Kau yang ku sayangi
Kau yang ku cintai
walau tak mampu ku miliki

Ingin ku luahkan
Mungkin satu hari
Kan terbuka pintu hati
Dapat juga kau terima
Diriku akhirnya

Salam semua

hye all!! hehe..saje je di pagi yang sengal nie aku nak menyengalkan diri...xde lagu baru pun yg nak aku apdetkan cuma aku nak apdetkan diri aku yg makin mengong hehhee...mengong dgn masalah yg aku cipta sendiri..hahaha pdn muker aku :Þ apa pun aku harap aku masih leh bpkr secara waras lagi. Erm..ye lah kang otak aku mengong mula perkara mengong aku buat..erm..mcm byk benda aku nak merapu tp skang macam malas aku pun xtau aku rasa aku nak menyepi bak kata abg kesayangan aku ada masa berdiam itu adalah jln terbaik....aku pun rasa aku ign lakukan semua itu andai itu bulih merungkai segala jawapan........

Mari mendownload

Hehhe..salam sengal semua...Jom kita download lagu hehe..tp byk lagu lama² laa. Lagu baru on the way ye...adios...layanzzz

Yahoo!!

Salam semua!!! hehhe...setelah berabad aku mengingatkan password aku akhirnya hari ini aku temu jugak. Ahaks!! ajer gler aku nie..hehhe..setelah berabad aku memgalami kebizian tahap cipan hari ini aku mengular utk menyetelkan mslh aku mgenai blog nie. HHehehhehe...aje sengal...Erm..pas2 tetiba aku mengalami ketenakan x tau nak taip pape kekekeke.....

Apapun salam bertemu kembali...achum!!! hehe bersin dah berhabuk sangat x larat nak sapunyer..heheh apapun start bulan 8 akan ku cuba apdetkannyer hehe...

Adios Amigos Gua Berambus..


Salamzzzzz