Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Aku kembali

Setelah sekian lama aku mengahabiskan cuti bersama keluarga kini aku kembali hehhe..padahal dah lama dah kembali kat opis nie tp xtaw nak taep apa. Arini mcm 'free' ckit tu yg leh terajin menaep lak hehe....lg pun aku takut x smpt nak apdet blog sebelum tbernyer tahun baru..hurm..macam x percaya dah nak masuk thn 2008. Apa yang ada perubahan pada diri aku hurmm..ntah aku pun xpasti cuma mungkin dari kesabaran dan keegoan aku kot ahaks!!...Skunk makin bersabar dalam menempuh alam pekerjaan dari segi ego lak hurm..ntah mungkin dah reti tolak ansur kot ahaks!!... Apapun 2007 byk mcatat peristiwa pahit dan manis yg kadang2 bg aku sukar utk diterima oleh akal dan fikiran...

Hurm..tber2 aku x taw nak taep apadah xpelah ada masa aku smbg lagi andai x sempat aku selamat thn baru semoga bermulanya sebuah khdpan baru yg lbh baek ari kehidupan sekarang.....

Adios Amigos
Salam Semua.....



heheh...setelah sekian lama bersawang blog nie aku kembali menyapunyer itupun setelah aku berusaha mengingatkan password hahaha..apa nak jadi dgn aku agaknyer memori makin lama makin sengal...arghh!!!!....xde apa yg aku nak cter mc biasa tba bulan 12 otak aku akan menjadi sengal tahap gaban..gaban pun x sengal mcm aku hehee...aku nak jadi gaban kot keke..

HUrmm...yg aku taw arini aku mgalami ketenakan otak kepala aku kembali sakit stlh sekian lama aku x mgalami tekanan.Waktu taep nie pun mata aku pun berpinau hehe kalo ada ayat lintang pukang mhn ampun maap yer mmg kepala tengah sengal tahap gaban..gaban lagi iskh..apa nak jadi nie..gaban aje keje aku...

Xde apa yg aku nk cter cuma cian lak tgk blog bersawang nie hehehe..aku pun skunk makin jadi malas dah ler malas tmbh lagi dgn kemalasan jawapannyer mmg aku pmls......heheh...kla tepon aku pun dah berbunyi menandakan ada keje yg perlu disiapkan hehhe...

okies adios salam buat semua...