Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Aku dan selsema

huhuhu...aku diserang flu yg agak teruk uwaa...dah lama x kene selsema nape nie laa nie aku masih bersin2 huhuh..dah mkn ubat walaupun hakikatnyer aku mmg penakut mkn ubt tp tpaksa memandangkan xde sape yg nak jaga aku huuhu..(mcm sblm nie ada org jage hehe..) hurm..arini PC aku kat opis jahanam lagi rasa nak cmpk je ke laut huhuuh gler sengal nak mgamuk pun ada jgk arghh..tesen..dah ler selsema huhu...mmg rasa sengal teramat....

klah mmg x larat sgt nie rasa maw tdo pun yer gak huhu..apapun jumpa lagi adios

Kemalasn Melanda

Salam semua sowie xde cter utk semalam..tdo awal daaa smlm huhu x taw nape begitu mengantuk skali skang nie mgkn dah lama x pegi site pas2 g site yg agak jauh gak walaupun x jauh pun hehe..area Seremban je tp ntah kepenatan nyer amat terserlah huuhuhu..tp kalo dah dasar malas..mals jugak btl x hehe....hurm...skang nie aku bz menguruskan pkmpgan aku hehe..hurm..fotopages aku pun dah lama x berjenguk huhu ajernyer sengal skang nie mood utk edit gmbr agak bkurangan skang nie dsmpg xde kamera sdri ayat yg lebih tepat lah hehe..xpelah nnt ada masa aku apdet fp aku tp penuh dgn gmbr org laen jelah hehe..utk gmbr sdri xde lagi kot sbb aku nie amat malas maw amik gmbr sbb aku rasa muka aku x cukup cun utk diabadikan muahah ...okies lah smbg lagi nnt.adios amigos gua berambus...

Assalammualaikum

:-kepenatan kini telah kembali tp aku masih snym hadapi segalanyer hurm..rasanyer ada yg xkena pada diri aku nie...putus fius yg agak kritikal agaknyer...

Hari malas-malasan

Salam taj mahal buat semua.....

apa kaba? haap semua ok.aku jerk skang mgalami sakit pewot huhuhu..ajernyer sengal...maybe aku makin ns grg yg housemate aku msk tlebih pedas dicmpr aku minum air oren wah mmg meletup..huhuu akhirnyer aku gak yg merana padan muker akukan...arini berhajat nak tdo awal yelah esok ada site kat Seremban jom kter lepak seremban pas2 leh merayap ke Nilai cuci mata hahha itu pun kalo gajin lah kalo malas mitak maap ler balik opis siap dokumen..huhu ECM dah asik kejar aku mana repot huhuu...sub con cptlah bg aku gambo2 site..penat dah bg alasan kat ECM...last2 nnt aku gak yg kena marah huhuhu...sengal kan...

hurm...arini xde apa yg menarek melain kan kje aku mgadap PC menyiapkan dokumen dismpg deringan2 telefon yang ign mengetahui bler zaman dowang leh dapat repot2 semua huhhu..dah ler semedang je ada dokumen yg rejek aiyak apa lah nak jadi nie huhuhu...gler sengal btl...seb baek mood agak ok walaupun mcm mana pun masih leh gelak tawa lagi dgn rakan2 aku yg sengal lagi senget lagi nak kawen lagi ke laut huhuhu...memang mengong dowang nie hehhe...

oklah aku rasa mata aku nie dah x larat lgpun belum mandi dari td hahha...nie baru nak mandi pastu bleh pejam maa yeyyeye...okieslah adios amigos gua berambus....

Assalammualaikum....

Hari ini hari Ahad....

Jumpa lagi dihujung mgu ini..hujung mgu yg sesuai utk bermalas-malasan hehe...dah mmg pemlas pun xleh nak kata apa lah hahhaa..hurm..hari ini keje sy melepak dirumah menghabiskan masa dgn menonton TV pas2 baca novel huhuu..amat membosankan arini.kuar sekadar membeli mknan dan mbeli myk masak...hurm...xtaw nak bt apa nak kuar g jejln xde membe tp yg lebih tepat usin xde muaahhaa..itu ayat yg sepatutnyer kot..oh yer arini dpt msg dr membe yg dia telah selamat melahirkan anak lelaki pada 14/10/2008 yg lalu. Nama baby tu Muhamad Amirul Qaiser bin Muhamad fitri Amir..amacam panjang x nama anak membe aku gler panjang seh hehe..Apapun tahniah dr aku budak nakal hehhe....

Hurm apa lagi aku nak melalut ni ek..bt masa nie lagu aku xdpt nak upload kerana kemalasan aku utk upload tu semua tgu kerajinan plak yer hehhe..kalo semlm aku kata melayan youtube ct nurhaliza arini aku melayan nubhan plak ini semua kerana pengaruh kak if laa ni hhahhaa jgn marah yer kak if nnt kena jual ahaks...

apapun layan jelah apa yg ada esok ada site lagi jom join panjat billboard kat km20 NKVE billboard DiGi lagi bersamamu walau kemana saja hahha..okieslah smp disini dulu..adios amigos gua berambusss

Assalammualaikum....

Open House.....

Arini ari melepak di rumah x p pun opis malas muahhaha....bgskan dapat keje mcm aku nie mjimatkan lektri opis hehe...arini ada undangan dr membe aku (ex housemate) igt dia ajak dtg sajer x taw dia ada buat mkn2 wah amat sedap sekali sygnyer tgh tu dah mkn huhuh....dia masak spageti (lama duduk jamaica tu yg menu spageti kot hahha),rendang ayam,nasi impit n kuah kacang huhu...memang layan lah hehe..pas2 ada air pink heehe...jadi keje nyer dr ptg smp mlm aku melantak walau hakikatnyer aku kenyang huhuh buruk lantak btl aku nie hehhe..

hurm apa lagi ek nak bgtaw ..oh ok skang nie aku gler layan youtube huhu dan yang pastinyer video klip yg rajin aku tgk adalah ct huhuhu..layan sungguh hehe jgn marah pada yg x suka ct yer...minat pada sore dia best skang ni pun aku tgh layan lagu wanita..lagu yg bg aku mmg best n menarek....bak kata org leh layan...

"aku wanita aku kaum hawa yg mmg rapuh hatinya, aku wanita aku punya cinta"

Salam pagi bt semua

heheh..jumpa lagi arini..xde apa yg menarek ign di kongsikan bersama sajer nak apdet blog nie sementara mpunyai masa skang nie hehe..pasnie dah sibuk ramai lak yg tegur bersawang sungguh blog nie hehhe.lgpun skang nie tgh rajen melayan blog sengal hehe...hurrm...apa lagi ek nak taep td macam ada idea laa nie tber2 macam xde huhuh..makin merundum memori aku skang nie..apa laa nak jadi agaknyer..huuhu...oh ok baru igt skang nie aku tgh giler belajar gitar walhal xde pun gitarnyer muahahha..xke sengal namanyer belajar kat youtube huhu mana dtg gaknyer tber2 leh nak layan gitar aku sendiri pun xtaw putus fius betul...mungkin penangan lagi SO7 kot betapa layan seh lagu tu hehe..tp aku x dan upload kalau ada kerajinan nnt aku upload laa yer...oklah..panjang dah rasanyer bcerita nie..hehe ok per banyak skan post hehe.apapun selamatmalam pagi mahupun tgh..semoga semuanyer ceria dsmpg org tsyg serta kehidupan sendri...Assalammualaikum

Salam semua

Agak2 ada kepelikan x yg berlaku bila dr ini rajin apdet blog muahhah..setakat arini keje masih dalam kawalan xde istilah balik lewat walaupun site sudah mula byk smp satu masa rasa nak campak semua dokumen huhuh dan lagi btmbh sakit bila ada dokumen yg rejek huhu itu rasa maw hempuk sajer pc tu hehe tp bler sehari dapat kuar site fuh!!! mmg best gler hehe hilang tekanan didepan PC cnth hari ini aku pg site walaupun ada 5 dokumen yg blm disiapkan arghh!! lantaklah peduli apa janji leh relax otak.walaupun situ tu hanya amik masa sejam shj tp kepuasan dan kelegaan dia fuh!! mmg layan hehe...oklah xtaw nak taep apa lagi mgkn pasnie anda akn dapat lihat blog ini kembali berseri mungkinlah hahhaha..apapun jaga dr buat semua ya bhati2 dijalanraya mawpun di balai raya..adios

Aku kembali!!!....

Cerita 1

salam buat semua insan yang kusayangi..ramai yg menegur betapa sawangnyer blog nie hehheh...nak bt macam mana betapa besar nye kemlsn aku nie huhuu...sebenarnyer aku skang nie mgalami ketenakan otak ada org yg mganggu keamanan hidup aku huhu...kenapalah kesabaran aku makin menipis huhuh...mmg mgalami ketenakan otak sungguh...betul gak ada yg kata betapa dasat org 12 nie bila dia baek dia akan sebaek2nyer tp bila dia jahat mmg sejahatnyer huhu..aku takut aku dah xleh kawal diri ini..nak dlayan makin menjadi x dilayan makin mganggu huhu...ntah ler...oklah stop ketenakan otak aku ..aku rasa dah ok ckit kot muahah...

Cerita 2

Tanggal 20/09/2008 bersamaan 20 Ramadhan lbh kurang seminggu lg nak raya aku dikejutkan dgn panggilan lebih kurang jam 4.20pg mengatakan nenda ku yang tercinta telah tiada.Satu kejutan bt diri ini..mmg mengejutkan.Satu berita buatkan aku terdiam seketika.Dlm jam 5 pg aku bersama sepupuku bergegas pulang ke kampung.Nenda ku meninggal di rumah mak sedara aku di Damansara dalam 1.45pg jenazah smp ke kmpg lebih kurang 12.30 tgh kalo x silap aku ntah memori aku kini makin teruk.Tp sehingga kini aku terasa sukar utk menerimanyer.Ntah mungkin kerana nenda aku x mgalami sebarang masalah mybbkan akusukar menerimanyer..ntah...kehilangan itu mmg perit apa tah lagi utk anak agktnyer yg masa tu dalam pantang lagi sukar menerima nyer...tp bak kata mom kat kazen aku puan meninggal wak2 kazen aku ada di Malaysia sebelum kazen aku berangakt ke Mesir (pada ketika ini dah smp Mesir) dia nak semua cucu2 n cicit dia ada di Malaysia.

Semoga nenda ku ditempatkan di tempat yg diredhai....

Puan,
adik menyayangi diri puan walaupun puan tiada lagi di dunia ini.Terima kasih atas segalanyer..sesungguhnyer adik mmg sygkan puan.....