Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Hari ini hari Ahad....

Jumpa lagi dihujung mgu ini..hujung mgu yg sesuai utk bermalas-malasan hehe...dah mmg pemlas pun xleh nak kata apa lah hahhaa..hurm..hari ini keje sy melepak dirumah menghabiskan masa dgn menonton TV pas2 baca novel huhuu..amat membosankan arini.kuar sekadar membeli mknan dan mbeli myk masak...hurm...xtaw nak bt apa nak kuar g jejln xde membe tp yg lebih tepat usin xde muaahhaa..itu ayat yg sepatutnyer kot..oh yer arini dpt msg dr membe yg dia telah selamat melahirkan anak lelaki pada 14/10/2008 yg lalu. Nama baby tu Muhamad Amirul Qaiser bin Muhamad fitri Amir..amacam panjang x nama anak membe aku gler panjang seh hehe..Apapun tahniah dr aku budak nakal hehhe....

Hurm apa lagi aku nak melalut ni ek..bt masa nie lagu aku xdpt nak upload kerana kemalasan aku utk upload tu semua tgu kerajinan plak yer hehhe..kalo semlm aku kata melayan youtube ct nurhaliza arini aku melayan nubhan plak ini semua kerana pengaruh kak if laa ni hhahhaa jgn marah yer kak if nnt kena jual ahaks...

apapun layan jelah apa yg ada esok ada site lagi jom join panjat billboard kat km20 NKVE billboard DiGi lagi bersamamu walau kemana saja hahha..okieslah smp disini dulu..adios amigos gua berambusss

Assalammualaikum....

0 comments:

Post a Comment