Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Kemalasn Melanda

Salam semua sowie xde cter utk semalam..tdo awal daaa smlm huhu x taw nape begitu mengantuk skali skang nie mgkn dah lama x pegi site pas2 g site yg agak jauh gak walaupun x jauh pun hehe..area Seremban je tp ntah kepenatan nyer amat terserlah huuhuhu..tp kalo dah dasar malas..mals jugak btl x hehe....hurm...skang nie aku bz menguruskan pkmpgan aku hehe..hurm..fotopages aku pun dah lama x berjenguk huhu ajernyer sengal skang nie mood utk edit gmbr agak bkurangan skang nie dsmpg xde kamera sdri ayat yg lebih tepat lah hehe..xpelah nnt ada masa aku apdet fp aku tp penuh dgn gmbr org laen jelah hehe..utk gmbr sdri xde lagi kot sbb aku nie amat malas maw amik gmbr sbb aku rasa muka aku x cukup cun utk diabadikan muahah ...okies lah smbg lagi nnt.adios amigos gua berambus...

Assalammualaikum

:-kepenatan kini telah kembali tp aku masih snym hadapi segalanyer hurm..rasanyer ada yg xkena pada diri aku nie...putus fius yg agak kritikal agaknyer...

0 comments:

Post a Comment