Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Hari Pertama....

Seperti yang disedia maklum hehe...mcm pengumuman apa plak..just nak bgtaw gmbr² kat bwh merupakan kesinambungan percutian ieba bersama keluarga thn lepas. itu merupakn aktiviti pertama yang kami lakukan..malam tu kami naik bot menyusur sungai melaka tp apakan daya keadaan bateri tidak m'izinkan utk mengambil mlm huhuu..(kes lupa nak beli bateri daa...).
aktiviti memancing nie sbnrnyer xde pun dlm aktiviti yang spttnyer tp ntah camner dari rumah dah tergerak nak bawak batang pancing (thn lepas pancing kat kolam ikan keli ayah je hehe..) xtaw plak apartment ni dkt dgn laut jadi smntara tgu umat2 yang sesat smp kami pun myesatkan diri di tepi laut utk memancing hehe...tp apapun dsbbkan ksengalan tahap gaban stlh kali pertama tali pancing pts umpan pun xde kami pun check in bilik melepaskan penat dan mentekedarah..setelah tenaga dipulihkan kembali dan myelesaikan apa yg ptt abg ipar ajak turun ke laut lagi utk memancing tp kali nie dgn umpan yang lebih menarek nasi impit
hehe..giler sangap semuanyer..tp hasil yang kami dapat adalah tali tsangkut kat batu hehhe...apapun mmg enjoy...

2 comments:

machonye du posing..
ieba...bakal akak ipar xde sekali ke..
hihi...

 

bakal akk ipar dah balik bp lah wak2 tu

 

Post a Comment