Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Masih mengalami ketenakan otak...

aku masih mengalami ketenakan otak yang agak kritikal.sindrom ketensenan berlaku.Arini dgn muka x bslh aku masuk lewat lagi ke opis.opis kol dah byk kali tp aku x dgr.masuk² kordinator dah bising kat aku hntr budak dia utk projek RBS sedangkan aku taw budak² nie ada site laen esok.Argh!!..peduli apa aku..aku nyer suke lah nak hantar sape pegi site tp yang pasti itu jwpn kat hati aku jer...dia bising aku senyap...last² dtg kat aku tny status projek dan tnp byk jawapan aku hulur kertas yang dah siap aku tandakan site mana dah hantar. huhu....mmg aku mgalami mslh ketenakan otak betul..adeh!!..gler sengal mcm nie. okieslah aku rasa lagi byk aku menaip lagi byk kesengalan terserlah.kat sini aku sertakan lagu² yang aku tengah layan wak2 buat keje..apapun adios amigos....(akhirnye aku berjaya tukar warna blog nie haha dah lama x maen dgn source code .hhehhe..)

Selamat muat turun lagu......

0 comments:

Post a Comment