Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

selamat petang...

salam petang buat semua..
xde isu yang menarek pun nak kongsi bersama sekadar menaep mgikut kata hati.Ok x buat mcm tu taep ikut gase hati,buat sesuka hati lama² dr sdri yang mati huhu...hurm..masih mgalami masalah kesengalan otak lagi huhu..mood masih merundum macam pasaran shm skang yang x berapa nak stabil..seb baek arini ada site lega ckit duduk luar walau hakikatnyer selamanie x jugak duduk kat opis mengulau jer kat kedai bawah hehe...hurm..apa ek nak taep tber2 xde idea.tnyata aku mmg x berbakat nak menaep @ swaktu dengannyer ..adeh!! susun ayat pun maen ikut suka.Apa kes...hurm..okieslah maw pulang ke rumah.Mlm kang nak p tmpl iklan cari teman serumah adeh..keje yang smmgnyer aku amat malas tp TERPAKSA juga lakukan..
apapun selamat malam.Jg diri bebaek dan semoga semuanyer sehat² belaka..
adios amigoss.........chowssss



0 comments:

Post a Comment