Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Maw Demam...Rasa

Huhu..pagi² aku dah rasa kepala aku weng semacam aiyak!! apa kes..huhu..mlm td seawal kul 10 aku dah berjaya memejamkan mata huhu..gler awal aku tdo skang nie.Aiyak!! hurm..aku dah dapat housemate baru tp br 1 bilik je lah tp ada 2 org student Uitm kos bisnes. yang pasti aku msh x bksmptan berborak panjang pun dgn dowang.duit umah pun aku x mintak lagi hehhe..bgskan aku..membe aku siap marah lagi deposit x amik duit umah pun x mintak lagi hhehe..nk buat camner aku bab mintak memintak nie ada masalah ckit..

skang nie kepala masih weng lagi jgn aku tlelap masa bawak moto sudah huhu..naya jerk..adeh!! aku nak taep apa pun aku dah x taw.otak x leh bpk dgn baek ada virus2 menular tmasuk batuk.Mcm mana pulak aku leh terkena batuk nie jgn demam udah ler xlarat den nak demam..dah ler ubat nmpk aku pasti ubat yang tpelanting hurm..harap² x demam.

Ahad yang lalu aku dpt sms dr shbtku mgatakan bapak metua dia meninggal. .semoga dtmptkan dtmpt yang dredhai..aku x bksmptan melawat. Petang ahad aku bsama geng² aku (anak buah +kakak) kami g mgocah kat anak air dkt umah huhu..gler sengal smuanyer..haha..dpt ikan putih je. Hasilnyer,mlm tu mom aku buat goreng tepung hehe...

okieslah aku rasa dah cukup takat nie..kepala aku makin bdenyut sgt skang nie..huhu..apapun selamat bhujung minggu dan selamat menonton geng pengembaraan..salam buat semua..

:- ada sesapa yang sudi masak kan bubur nasi utk saya huhu...

3 comments:

kalau ade teman idop...
mesti dia nk masakkan bubur utk ieba
cepat2 la kawen :p

 

ceh, dak iN ni.
taw nk kawen jer :p

 

perh!! In kawen ajer cternyer skang nie..sanggap nak kawen yer cik In hehe

 

Post a Comment