Aku dan Diriku!!!!!

Kini aku dan lagu menjadi aku dan diriku........

Hari Ketenakan Otak

hari yang penuh sengal..argh!! gler kentang sungguh..aku lupa password blog, aku lupa pwd email..apa lah yg aku pk agaknyer..uhuh..mmg mgalami situasi yg agak kronik sungguh di kala ini..apapun Salam Maal Hijrah buat semua semoga kter dpt satu suasana yg baru, dapat hijrah ke arah yang lebih postif dan semoga tahun baru ini akan mendapat lebih kebahagian, ketenangan dan sebagainya..

Apa azam tahun baru?? hurm..azam tahun baru aku kali ni

1) Nak beli rumah
2) Nak berubah ke arah berpikiran +ve
3) nak beli eos 1000d tp kalo ada nak hadiahkan pun boleh :P
4) nak broadband
5) nak kurangkan jadi seorang yg gler keje
6) nak beli headphone yg baru ( ada saper nak hadiahkan ker haha :p)
7) nak kurangkan sikap panas baran


Oh ya!! aku terlupa plak tahun nie genap umur aku 27 thn haha..satu umur yang agak x berapa nak tua ahaks!! tp perangai masih kebudak-budakan aisyh!! kena ubah nie hehe..apapun terima kasih pada semua yg sudi m'igti hari kelahiran ku semoga meningkatnya umur ku lagi sthn menambahkan lagi ilmu didada..<--- ayat x bleh blah...

Hurm..apa lagi aku nak kongsi ek..hajat hati maw buat karangan arini sempena pagi td aku klupaan yg agak kronik dan yg sewaktu dengannyer.Apa ek!! oh ok! Tahniah kepada pasukan Malaysia kerana telah berjaya memiliki emas utk SUkan sEA di LAOS semoga ia menjadi titik permulaan kembalinya zaman kegemilangan bola sepak Malaysia bukan asyik membanggakan liga-liga omputeh (termasuk aku ...MU aku kalah aisyh..) Tber-tber terigt zaman main bola sepak kotak amat nostalgik huhu..Yup,waktu tu aku amat suka dgn team Sarawak dan Pahang boleh dikatakan amat terer dgn mengingati pemain2 tersebut (cnth yg tidak bagus sungguh kot igt nama Allah bgs gak adeh!!). Aku ikuti siaran bola sepak melalui internet. waktu yg amat seksa opis mengalami over voltage firewall jahanam network hancus.swtich 4 biji hancus..perkara yang paling memberi tekanan pada IT man aku huhu..demi bola sepak akhirnya network opis dpt beroperasi semula...TQ din.


Apa lagi ek!! gler kentang aku menaip arini..argh!! kepala gler2 sakit rasa maw hantuk ke dinding aisyh...


BERSAMBUNG.......

Hujung tahun daa..


Salam semua dan salam Aidiladha buat semua..fuih!! lama gler x apdet blog kesibukkan a.k.a kemalasan yg agak kritikal hehe....

Sekejap je dah sampai hujung tahun mcm x percaya pulak ...huhuhu....dlm 26 hari lagi kita dah sambut tahun baru . Aku rasa mcm semalam baru aku mula mengenal dunia...skali aku dah lupa daa aku nak taep apa adeh...malam tadi mcm byk benda aku nak taip ..ternyata aku mmg bukan seorang penulis blog yang tegar haahaha...

Tanggal 27/11/09 seorang kawan a.k.a akk angkt ku secara rasminya telah menjadi isteri kepada En Md Nizam.. Tahniah kak semoga kekal hingga akhir hayat..gmbr bawah ini sekitar majlis 28/11 di dewan org ramai Batu Kikir.





Apapun jaga diri dan semoga sentiasa bersabar dan tabah dlm mhadapi dugaan hidup ini....